Sairaalan esittely

Esteettisen kirurgian erikoissairaala

Miksi juuri... Nordströmin sairaala?

Kokemuksen tuomaa turvallisuutta

Professori Nordström on ainoa Suomessa toimiva professoritason plastiikkakirurgi, jonka toimenkuvaan kuuluu esteettinen kirurgia. Professori Nordströmillä on vuosikymmenien kokemus yleiskirurgian ja plastiikkakirurgian saralta, sekä hyvin laaja leikkauskokemus esteettisestä ja rekonstruktiivisesta kirurgiasta.

Lopputulokseen ja hoitoon vaikuttavia tekijöitä

Leikkauspäätöstä tehdessä on tärkeää saada nähdä aitoja tuloskuvia kirurginne tekemistä, aikaisemmista toimenpiteistä. Professori Nordströmin vastaanotolla toimenpidettä suunniteltaessa näette tällaisia tuloskuvia ja voitte luottavaisin ja turvallisin mielin perustaa leikkauspäätöksenne toteutuneisiin tuloksiin. Valitettavasti professori Nordströmin kuvia on usein lainattu luvattomasti ja käytetty väärin, sekä annettu ymmärtää, että joku toinen olisi aikaansaanut vastaavia tuloksia.

Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Olemme vain ja ainoastaan plastiikkakirurgisiin toimenpiteisiin erikoistunut suomalainen sairaala. Sairaalamme koko henkilökunta on esteettisen kirurgian asiantuntijoita, joiden tietojen, taitojen ja osaamisen avulla voimme varmistaa laadukkaan ja turvallisen hoitonne.

Emme ole saaneet yhtäkään potilasvalitusta toimintavuosiemme aikana, mikä kertoo sairaalamme toimenpiteiden tasosta ja luotettavuudesta. Valitettavan usein olemme kuitenkin joutuneet korjaamaan muualla tehtyjä, epäonnistuneita leikkauksia.

Asiakkaana voitte luottaa siihen, että Professori Nordströmin Plastiikkakirurgisessa Sairaalassa Teille tarjotaan luotettavimmat hoitomenetelmät käyttäen alan viimeisintä tekniikkaa sekä turvalliseksi todettuja aineita. Sairaalamme steriliteettitaso on huippuluokkaa. Tarjoamme Teille parhaan mahdollisen opastuksen ja suunnittelun ennen leikkausta, ja parhaan mahdollisen jälkihoidon leikkauksen jälkeen.

Lisätietoa toimenpiteistämme

Vastaanotto

Asiakkaalle varataan runsaasti aikaa vastaanottokäyntiin sairaalassamme. Esimerkiksi rintojen suurennusta miettivän asiakkaan kanssa saattaa vastaanotolla usein mennä useampia tuntejakin, kun jokaisen asiakkaan kanssa sovitetaan juuri hänelle parhaiten sopiva rintaimplantin koko, malli ja paikka. Haluamme näin turvata, että asiakas saa ennen leikkausta kaiken tarvitsemansa tiedon  ja suunnitella riittävän hyvin tulevaa leikkaustaan (koska leikkauksen jälkeen se on myöhäistä).Tarvittaessa asiakkaat ovat tervetulleita sovittamaan rintaimplantteja vielä uudelleen saadakseen varmuuden implantin koosta ja mallista ennen lopullista päätöstä.

Vastaanottokäynnin aikana selvitetään asiakkaan muutostoiveet mahdollisimman tarkasti. Jos asiakkaan muutostoiveet ovat esteettisen kirurgian keinoin toteutettavissa, aloitetaan toimenpiteen huolellinen suunnittelu.

Asiakkaalle kerrotaan toimenpiteestä ja sen jälkihoidosta sekä toimenpiteeseen liittyvistä riskeistä. Toimenpideaikataulu toteutetaan asiakaan elämäntilanne huomioiden.

Vastaanottokäynnillä asiakkaillamme on mahdollisuus nähdä Professori Nordströmin tekemien toimenpiteiden tuloskuvia. Tämä on etunne ja turvallisuutenne mukaista leikkauspäätöstä tehdessänne. Myös tietokonetta voidaan käyttää apuna suunnittelussa, etenkin nenä- ja leukatoimenpiteitä suunniteltaessa.

Vastaanottokäynnillä asiakas saa tietää toimenpiteensä kokonaishinnan. Toimenpidehintoihimme sisältyy tarvittavien laboratoriokokeiden ottaminen sairaalassamme, itse toimenpide, ompeleenpoisto, jälkikontrollikäynti sekä anestesialääkärin palkkio nukutusta vaativissa toimenpiteissä. Myös asiakkaidemme toimenpidesuunnitelman dokumentointi valokuvaamalla kuuluu hintaan. Valokuvaus esteettisessä kirurgiassa on erittäin tärkeää, aivan kuten röntgenkuvat ovat tärkeitä ortopedisten potilaiden hoidossa.

Toimenpide

Asiakas saapuu sairaalaan leikkauspäivän aamuna ja hoitaja ohjaa hänet huoneeseensa. Tämän jälkeen käydään tarvittaessa vielä läpi leikkaukseen liittyvät yksityiskohdat.

Hoitaja antaa asiakkaalle esilääkityksen ja hänet viedään jonkin ajan kuluttua leikkaussaliin. Meille on erittäin tärkeää, että kaikki toimenpiteet ja leikkaukset ovat mahdollisimman turvallisia ja kivuttomia.

Jos toimenpide on ollut pieni, voidaan asiakas kotiuttaa seuranta-ajan jälkeen. Suurempien toimenpiteiden jälkeen asiakas jää sairaalaamme yön yli. Tarvittaessa asiakas yöpyy sairaalassamme pidempäänkin.

Yleisimmät toimenpiteet ikäryhmittäin

Potilaittemme elämä on yleensä järjestyksessä, mutta heitä saattaa kuitenkin vaivata jokin tietty yksityiskohta omassa ulkonäössään. Nämä ongelmat ovat kuitenkin useinmiten korjattavissa kirurgisesti. Vastaanotolla ongelmaa on lähestytty yhdessä: heidän näkökulmastaan ja meidän keinoin.

20-vuotiaat: Rintoja suurennetaan, tehdään rasvaimuja ja hiustensiirtoja, sekä täyteläistetään huulia.

30-vuotiaat: Rintoja suurennetaan, pienennetään ja kohotetaan. Lisäksi korjataan ylä- ja alaluomia, kohotetaan kasvoja ja keskikasvoja, tehdään rasvaimuja ja hiustensiirtoja, sekä hoidetaan ryppyjä Botoxilla ja täyteläistetään huulia.

40-vuotiaat: Kuten 30-vuotiailla, mutta lisäksi kiristetään myös vatsanahkaa.

50-80-vuotiaat: Rintoja suurennetaan, pienennetään ja kohotetaan, ylä- ja alaluomia korjataan, kohotetaan kasvoja ja keskikasvoja, tehdään rasvaimuja ja hiustensiirtoja, kiristetään vatsanahkaa sekä hoidetaan ryppyjä Botoxilla ja täyteläistetään huulia.

Yhteystietomme

Professori Nordströmin Plastiikkakirurginen Sairaala
Osoite: Annankatu 11 B, 00120 Helsinki
Puhelin: (09) 612 6363
Faksi: (09) 612 63610
www.kauneusklinikka.fi
sähköposti office@nordstromhospital.fi