Professori Nordström

Professori Nordströmin Plastiikkakirurginen Sairaala – huippuvaihtoehto

Professori Rolf E.A. Nordström, plastiikkakirurgian kansainvälinen kehittäjä, on maailman esteettisen kirurgian kattojärjestön International Society of Aesthetic Plastic Surgeryn, ISAPSin ensimmäinen suomalainen jäsen jo vuodesta 1978.

Professori Nordström oli ainoana suomalaisena jäsenenä järjestössä toistakymmentä vuotta. ISAPSin Suomen National Secretaryna Nordström toimi vuodesta 1980 - 1997 ja vuodesta 1999 - 2000 hän toiminut ISAPSin koulutusjärjestön varapuheenjohtajana. Hän on maailman uraauurtavia ja ehdottomaan kärkeen kuuluvia plastiikkakirurgeja. Plastiikkakirurgian professoriksi Rolf E. A. Nordström on valittu muun muassa Tromssan, Bergenin ja Belgradin yliopistoihin. ISAPS on nimittänyt hänet Post Graduate professoriksi. Hän on myös ICAPS (International Consortium for Aesthetic and Plastic Surgeons), ASAPS (The American Society for Aesthetic Plastic Surgery) ja ISHRS (International Society for Hair Restoration Surgery) jäsen. Katso Professori Rolf E.A. Nordströmin Curriculum Vitae

Professori Nordström on maailman plastiikkakirurgien eliittiä

Professori Nordström on kirurgian ja plastiikkakirurgian erikoislääkäri, sekä plastiikkakirurgian professori. Hän valmistui lääkäriksi Helsingin yliopistosta 1970-luvun alussa ja on vuodesta 1976 toiminut Professori Nordströmin Plastiikkakirurgisen Sairaalan tiloissa. Professori Rolf E. A. Nordström on toimittanut ja kirjoittanut useita kansainvälisiä oppikirjoja plastiikkakirurgiasta. Lisäksi hän on kirjoittanut erityisesti plastiikkakirurgian kansainvälisiin julkaisuihin viidettäsataa tieteellistä artikkelia.

Professori Nordström on hyvin kysytty ja laajasti arvostettu luennoitsija ulkomailla ja kotimaassa. Hän suorittaa useissa eri maissa kehittämiensä menetelmien demonstraatioleikkauksia. Professori Rolf E. A. Nordström on kehittänyt useita plastiikkakirurgisia leikkausmenetelmiä. Muun muassa maailman parhaan ja luonnollisimman tuloksen antava hiustensiirtomenetelmä, jolla saadaan omat, pysyvät hiukset kaljuille tai kaljuuntuneille alueille, on professori Nordströmin keksimä.

Menetelmällä hoidetaan sekä mies- että naistyyppistä hiustenlähtöä, hyvin pienillä, jopa yhden hiuksen siirteillä, eli Micrografteilla. Tämän hän aloitti 1970-luvun lopulla ja julkaisi sen ensimmäisenä maailmassa vuonna 1981 amerikkalaisessa arvostetussa plastiikkakirurgisessa lehdessä nimeltä "Aesthetic Plastic Surgery".

Profesori Nordström teki ensimmäisenä hiustensiirtoja Skandinaviassa ja ensimmäisenä kudosvenytystä Pohjoismaissa plastiikkakirurgisten rekonstruktiivisten leikkausten yhteydessä. Tältä alalta Nordström on toimittanut kansainvälisiä oppikirjoja.

The Nordstrom Suture

Yksi Nordströmin uusimmista keksinnöistä on "The Nordstrom Suture". Se on patentoimamme erikoisommel-aine, jonka avulla supistetaan nopeasti kaljuuntuneet alueet, isot arvet, tai muut poistettavat ihoalueet ja jolla voidaan estää tai vähentää arpien häiritsevää leviämistä.

Palaa sairaalan esittelyyn Lue lisää plastiikkakirurgiasta